J-Moves - Katwijk

Welkom bij J-Moves Katwijk - 24/7 Fitness!

Wij zijn OPEN! Kom fitnessen in onze tent (zonder afspraak!)!

Kom lekker 24/7 bij ons sporten veilig in de frisse buitenlucht!

In deze bijzondere Corona tijd hebben wij een enorme evenemententent op ons parkeerterrein mogen zetten, waarin alle apparaten staan! Met ruim voldoende afstand tussen de apparaten kun je fitnessen naar hartenlust.

Ivm met alle ontwikkelingen omtrent Corona willen wij kunnen verzekeren dat jullie veilig kunnen blijven sporten! Onze tent blijft dus langer staan! Wij zullen weer naar binnen gaan zodra de kans op een 2e lockdown nihil is.

Onze tent blijft tot minimaal 1 november staan. Bij ons hoef je geen afspraak te maken met een tijdslimiet om te kunnen sporten! Geniet van lekker sporten in de buitenlucht op ieder moment van de dag en wanneer het jou uitkomt!

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM voor buiten sporten. Hierbij gelden de algemene hygiëneregels van het RIVM en dient er 1,5 meter afstand gehouden te worden.

Voor meer informatie neem contact met ons op of kom langs! Ons personeel is aanwezig op onderstaande tijden:
Maandag t/m vrijdag 9:00-12:00 & 15:00-22:00
Zaterdag & zondag 9:00-12:00

Voor proeflessen en inschrijvingen kun je alleen terecht tijdens bemande uren!

J-Moves staat voor sporten in een gezellige sfeer met de beste apparatuur van LifeFitness. Daarnaast is er de mogelijkheid tot Personal Training en voedingsadvies.

J-Moves 24/7 Fitness is voor iedere sporter geschikt. Of je nou net begint, al ervaring hebt of ver gevorderd bent. Door ons ruime aanbod aan professionele fitness apparatuur voor krachtsport en cardio-fitness kan iedereen zelfstandig en in een ontspannen sfeer sporten. Ook beschikken wij over een freeweight en functional training gedeelte in de club.

Op ons lesrooster vind je superleuke groepslessen zoals Dance Throwback, Circuittraining, Kickboksen en nog veel meer! Onze groepslessen worden vanaf woensdag 1 juli weer binnen gegeven. Indien het mooi weer is, is er ook de mogelijkheid om buiten te lessen. Onze groepslessen zijn laagdrempelig en iedereen kan en mag op zijn eigen tempo mee doen. Je kunt dus zo instappen.

Dutch Fitness Awards 2020

Super trots zijn wij dat wij genomineerd zijn voor de Dutch Fitness Awards 2020!

Het is een moeilijke en onzekere tijd voor ons allemaal. Wij willen onze leden bedanken voor hun loyaliteit! Bij J-Moves doen wij er alles aan om het onze leden zo aangenaam en veilig mogelijk te maken. We hopen dat jullie dit ook zo ervaren! Superblij zijn wij dan ook dat we genomineerd zijn!

Vanaf vandaag kun je op ons stemmen via deze link:
www.dutchfitnessawards.nl/j-moves-24/7-fitness

Of scan de QR code op onderstaande afbeelding met je telefoon.

Deel deze post op je tijdlijn, laat je familie, vrienden en collega’s stemmen! Je maakt hierbij ook kans op supermooie prijzen door jou stem uit te brengen! Zo maken wij de meeste kans en we hopen natuurlijk te winnen!

0
Trainingsuren per dag
0
Likes op Facebook
0
Google score (max 5)