J-Moves - Katwijk

Welkom bij J-Moves Katwijk - 24/7 Fitness!

Wij zijn OPEN! Kom fitnessen in onze tent!

In deze bijzondere Corona tijd hebben wij een enorme evenemententent op ons parkeerterrein mogen zetten, waarin alle apparaten staan! Met ruim voldoende afstand tussen de apparaten kun je fitnessen naar hartenlust. De groepslessen vinden plaats in de buitenlucht, naast de tent. We hebben ook een Corona-abonnement, wat maandelijks opzegbaar is. Inschrijven is dagelijks mogelijk vanaf 9:00.

 

Aangepaste openingstijden:

Doordeweeks: 06:00 – 22:00

Weekend: 09:00 – 13:00

 

Let op: vanwege de voorschriften vanuit de overheid mogen wij de kleedkamers en toiletten niet open doen. Houd hier rekening mee als je komt sporten!

J-Moves staat voor sporten in een gezellige sfeer met de beste apparatuur van LifeFitness. Daarnaast is er de mogelijkheid tot Personal Training en voedingsadvies.

J-Moves 24/7 Fitness is voor iedere sporter geschikt. Of je nou net begint, al ervaring hebt of ver gevorderd bent. Door ons ruime aanbod aan professionele fitness apparatuur voor krachtsport en cardio-fitness kan iedereen zelfstandig en in een ontspannen sfeer sporten. Ook beschikken wij over een freeweight en functional training gedeelte in de club.

Op ons lesrooster vind je superleuke groepslessen zoals Zumba, Circuittraining, Kickboksen en nog veel meer! Onze groepslessen zijn laagdrempelig en iedereen kan en mag op zijn eigen tempo mee doen. Je kunt dus zo instappen.

0
Trainingsuren per dag
0
Likes op Facebook
0
Google score (max 5)