J-Moves - Katwijk

Welkom bij J-Moves Katwijk - 24/7 Fitness!

Wij zijn per 6 maart 2021 WEER OPEN voor IEDEREEN! En dolblij natuurlijk! We mogen weer lekker sporten!

De tent staat weer op ons terrein. Sporten in de buitenlucht is toegestaan voor iedereen. Personen tot en met 26 jaar hoeven hierbij geen afstand tot elkaar te houden. Voor 27+ is buiten sporten ook toegestaan, alleen dienen zij zich wel aan de 1,5 meter afstand te houden. Iedereen mag dus sporten en we hebben ook maandelijks opzegbare abonnementen!

Aangepaste tijden in verband met de avondklok:
Maandag t/m vrijdag 06:00 – 22:00
Zaterdag & zondag 9:00 – 18:00

Volg ons op Facebook en Instagram voor workouts en actuele informatie!

Wij zijn de leukste sportschool van Katwijk en omstreken. J-Moves staat voor sporten in een gezellige sfeer met de beste apparatuur van LifeFitness. Daarnaast is er de mogelijkheid tot Personal Training en voedingsadvies.

Doordat wij (als er geen avondklok is) 24/7 open zijn, hoef je nooit op je klok te kijken of je wel kunt sporten. ‘s Ochtends vroeg, ‘s avonds laat, in het weekend en ook op feestdagen kun je bij ons terecht.

Geniet van lekker sporten op ieder moment van de dag en wanneer het jou uitkomt!

J-Moves 24/7 Fitness is voor iedere sporter geschikt. Of je nou net begint, al ervaring hebt of ver gevorderd bent. Door ons ruime aanbod aan professionele fitness apparatuur voor krachtsport en cardio-fitness kan iedereen zelfstandig en in een ontspannen sfeer sporten. Ook beschikken wij over een freeweight en functional training gedeelte in de club.

Op ons lesrooster vind je, zodra dat weer mag van de overheid, superleuke groepslessen zoals Dance Throwback, Circuittraining, Kickboksen en nog veel meer! Onze groepslessen zijn laagdrempelig en iedereen kan en mag op zijn eigen tempo mee doen. Je kunt dus zo instappen.

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM voor buiten sporten. Hierbij gelden de algemene hygiƫneregels van het RIVM en dient er 1,5 meter afstand gehouden te worden.

0
Trainingsuren per dag
0
Likes op Facebook
0
Google score (max 5)