J-Moves - Katwijk

Welkom bij J-Moves Katwijk - 24/7 Fitness!

Ook wij zijn verplicht gesloten tot 19 januari. Wij hopen dat we zo snel mogelijk weer open mogen. Volg ons op Facebook en Instagram voor workouts en actuele informatie!

Wij zijn de leukste sportschool van Katwijk en omstreken. J-Moves staat voor sporten in een gezellige sfeer met de beste apparatuur van LifeFitness. Daarnaast is er de mogelijkheid tot Personal Training en voedingsadvies.

Doordat wij 24/7 open zijn, hoef je nooit op je klok te kijken of je wel kunt sporten. ‘s Ochtends vroeg, ‘s avonds laat, in het weekend en ook op feestdagen kun je bij ons terecht.

Geniet van lekker sporten op ieder moment van de dag en wanneer het jou uitkomt!

J-Moves 24/7 Fitness is voor iedere sporter geschikt. Of je nou net begint, al ervaring hebt of ver gevorderd bent. Door ons ruime aanbod aan professionele fitness apparatuur voor krachtsport en cardio-fitness kan iedereen zelfstandig en in een ontspannen sfeer sporten. Ook beschikken wij over een freeweight en functional training gedeelte in de club.

Op ons lesrooster vind je superleuke groepslessen zoals Dance Throwback, Circuittraining, Kickboksen en nog veel meer! Onze groepslessen zijn laagdrempelig en iedereen kan en mag op zijn eigen tempo mee doen. Je kunt dus zo instappen.

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM voor buiten sporten. Hierbij gelden de algemene hygiƫneregels van het RIVM en dient er 1,5 meter afstand gehouden te worden.

Voor meer informatie neem contact met ons op of kom langs! Ons personeel is aanwezig op onderstaande tijden:
Maandag t/m vrijdag 9:00-12:00 & 15:00-22:00
Zaterdag & zondag 9:00-12:00

Voor proeflessen en inschrijvingen kun je alleen terecht tijdens bemande uren!

Paaldansen (PoleFitness) bij J-Moves Fitness

Paaldansen is een sierlijke en intense sport waarbij je je hele lichaam traint. Paaldansen is een volledige workout waarbij je kracht, flexibiliteit en zelfvertrouwen iedere week toenemen! Het is een dansvorm oneindig aan uitdagingen.

Daag jij jezelf uit? Kom een keer een proefles doen! Durf je niet alleen? Neem je vriend(in), familie of collega mee!

De lessen worden gegeven door Laura Sneijders.

0
Trainingsuren per dag
0
Likes op Facebook
0
Google score (max 5)