J-Moves - Leiden Merenwijk

Welkom bij J-Moves Leiden Merenwijk - 24/7 Fitness!

J-Moves 24/7 Fitness start voorverkoop (Pre-Sale)

Door Corona en de aankomende verbouwing van het winkelcentrum Merenwijk hebben wij onze opening helaas moeten uitstellen. Wij verwachten zodra de verbouwing afgerond is, het pand te betrekken. Houd onze Facebook en website goed in de gaten voor actuele informatie omtrent locatie J-Moves Leiden.

Wil jij ook profiteren van een levenslange KORTING! Tijdens de voorinschrijving (pre-sale) is er tijdelijk extra korting op een abonnement. Mis deze kans niet en schrijf je nu in! De pre-sale weken lopen tot aan de opening. Tijdens deze weken neemt de hoogte van onze aantrekkelijke korting per week af. Dus, hoe eerder jij je inschrijft hoe hoger de levenslange korting! Wij zeggen doen ? !!

Klik voor de link op https://j-moves.nl/leiden-merenwijk/shop/

Like onze Facebook pagina voor updates en speciale acties!

Wij zijn de vriendelijkste 24/7 fitnessclub van leiden en omstreken!

In het hart van de Merenwijk, goed bereikbaar en gratis parkeren!

J-Moves 24/7 Fitness past in jouw levensstijl. Bij ons kun je ’s ochtends, ’s avonds, in het weekend en zelfs op feestdagen terecht. Je hoeft nooit meer op je klok te kijken of te haasten! 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar zijn wij open!

Wij bieden sporten in een gezellige sfeer, met de beste apparatuur van Matrix. Daarnaast krijg je toegang tot jouw gepersonaliseerde J-Moves App met onder andere trainings- en voedingsschema’s en nog veel meer. Ook is er de mogelijkheid tot personal training en voedingsadvies.

J-Moves 24/7 Fitness is voor iedere sporter geschikt. Of je nou net begint, al ervaring hebt of ver gevorderd bent. Door ons ruime aanbod aan professionele fitness apparatuur voor krachtsport en cardio-fitness kan iedereen zelfstandig en in een ontspannen sfeer sporten. Ook beschikken wij over een freeweight en functional training gedeelte in de club.

Je bent altijd welkom voor een gratis proefles! Tijdens onze bemande uren kun je je daarvoor melden aan de balie. We helpen je graag op weg naar een gezondere levensstijl en jou je doelen te laten behalen!

0
Trainingsuren per dag
0
Likes op Facebook
0
Google score (max 5)